Meer resultaten voor opleiding

opleiding
Hoger onderwijs Studietoelagen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als je een financierbare opleiding combineert met een voortgezette opleiding bv. ba-na-ba of met een voorbereidingsprogramma als voorbereiding op een voortgezette opleiding, kan je geen studietoelage krijgen. Uitzondering: zit je voor de financierbare opleiding in je diplomajaar, dan kom je wel in aanmerking voor een studietoelage.
De opleiding Howest.
De opleiding heeft een modulaire opbouw. Indien alle modules met succes beëindigd zijn, kan men de bijzondere beroepstitel van verpleegkundige gespecialiseerd in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg aanvragen. De opleiding bijzondere beroepstitel van verpleegkundige gespecialiseerd in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg richt zich tot.:
ACV Opleiding en vorming.
Vlaams opleidingsverlof Het Vlaams opleidingsverlof geeft je het recht om een erkende opleiding te volgen en met behoud van je loon afwezig te blijven van je werk. Opleidingskrediet Neem je tijdskrediet met motief opleiding op, dan krijg je een vergoeding van de RVA.
Opleidingen en infosessies Tracimat.
Wij onderscheiden 2 types opleidingen voor Tracimatdeskundigen.: Opleiding Tracimatdeskundige infrastructuur 1. Opleiding Tracimatdeskundige bouwwerken en infrastructuur 2. De opleiding Tracimatdeskundige bouwwerken en infrastructuur zal vanaf 2021 een uitgebreide module asbest bevatten, waardoor deze u reeds voorbereidt op de toekomstige erkenning voor asbestdeskundigen.
Opleiding en vorming Pixii Onafhankelijk kennisplatform Energieneutraal en Circulair bouwen.
Opleiding voor ontwerpers om de technologie, de specificaties en de invloeden van led-verlichting beter te begrijpen. STREAMING/OP LOCATIE Opleiding Onderhoud van ventilatiesystemen. Opleiding over het ontwerpen van gemakkelijk en correct te onderhouden ventilatiesystemen. STREAMING/OP LOCATIE Opleiding Berekening van bouwknopen voor EPB en PHPP.
Opleiding Wikipedia.
Vaak is de naam van de opleiding gelijk aan de naam van het beroep waarvoor wordt opgeleid. Een opleiding kan opgebouwd zijn met verschillende cursussen of vakken die ieder een afzonderlijke thematiek bespreken. Een opleiding wordt doorgaans afgesloten met een attest, diploma of getuigschrift.
Deelnemen aan de Tweejarige Opleiding tot hulpverlener bij alcohol en drugproblemen VAD.
De tweejarige opleiding biedt inzichten in de problematiek van verslaving en handvatten voor de professionele aanpak ervan. Tijdens deze opleiding verbreed je als hulpverlener je theoretische kennis, ontwikkel je je vaardigheden verder en reflecteer je in kleine groepjes over je attitude in functie van het werken met mensen met middelenproblemen.
Vind een opleiding Région bruxelloise Brussels Gewest.
Vind een opleiding. Op zoek naar een opleiding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Tal van instellingen kunnen u op weg helpen. U bent bediende, arbeider, zelfstandige of werkzoekende en u bent op zoek naar een aanvullende opleiding of omscholingscursus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest?
Opleidingen open aanbod Provincie Antwerpen.
Door op ok te klikken of door verder te surfen, erken je onze aangepaste privacy en cookieverklaring gelezen te hebben. Opleidingen open aanbod. Opleiding Basis VCA. Dé ideale voorbereiding op een examen Basisveiligheid VCA, dat inbegrepen is in deze 1-daagse opleiding.
Opleidingsoverzicht Hogeschool VIVES.
Ook commerciële functies of een job aan de receptie in een garage zijn mogelijk. Je krijgt je opleiding in het nieuwe VIVES Autotechnologiecentrum in Kortrijk waar we beschikken over moderne apparatuur en een uitgebreid wagenpark met onder andere ook elektrische en hybride voertuigen.
Zoek een opleiding Alimento. Noticed Logo.
Commerciële en financiële vaardigheden. Virtuele opleiding: Inzicht in de basisbeginselen om de btw-aangifte op een correcte manier in te vullen, om praktische vragen en problemen rond btw op een vlotte manier op te lossen en om mogelijke sancties door de btw-administratie te vermijden.

Contacteer ons